Sydamerika: Iguazu Falls

Det är så surrealistisk at sitta i ett flygplan och studera regnskogen under seg. Det går liksom inte in i huvudet att man är på en helt annan kontinent. Helt på andra sidan av Atlanten.

Nästa stopp; Iguazu Falls.

Det är minst tre stora vattenfall som jag har tänkt besöka under min livstid: Niagara falls, Victorian falls, och Iguazu falls. Jag har kommit en tredjedel genom den listan nu i alla fall. Det finns förstås också fina vattenfall i Skandinavien som jag har tänkt besöka en eller annan gång. Men när man ändå är ute och reser kan man väl lika gärna passa på. 

Djurlivet är helt fantastisk. Jag kunde förstås inte låta bli att ta bilder av varje djur jag såg, typ.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.