Spökhistorier och pumpapaj

 

Halloween är här, mina kära läsare. Inte låt det avskräcka er från att läsa bara, haha…

Jag är egentligen inte den som läser, ser eller skriver mycket innom skräckgenren. Även om jag av och till undrar om jag skulle vara en bra skräcknovelldrottning. Jag har fantasin, specielt om jag måste gå igenom skogen ensam en mörk natt. Men nej. Istället nöjer jag mig med att mysa med en eller annan spökhistoria på Halloween. För det måste man väl?

Jag är jo alltid för mysiga saker. Spökhistorier är inget undantag. Och om ni är som mig, som får mardrömmar av äckliga skräckisar, kommer ni att bli mycket nöjda över följande lista av “skräckfilmer”. Hoppas ni gillar Tim Burton…

  1. Nightmare before Christmas, av Tim Burton
  2. Corpse Bride, av Tim Burton
  3. Frankenweenie, av Tim…(okej jag bara antar att ni fattar vem som är producent vid det här laget)
  4. Sleepy Hollow
  5. Edward Scissorhands
  6. The Adams family (Ooops, inte Tim Burton, det räcker kanske med fem?)
  7. Hocus Pocus
  8. Disney’s The Legend of Sleepy Hollow (om du tycker att Tim Burtons version är för skrämmande)

Inte glöm pumpapajen och varm choklad, så ska det nog gå bra 😀

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.