En grön balkong blir till

Jag har jo ett projekt på gång där jag skapar en balkongträdgård. En balkong är förstås ingen begränsning för att odla och med en större balkong kan jag nog få till mycket. Jag har planerat vilka blommor som jag vill ha, vilken design och vilka grönsaker som passar.

Tyvärr är det lite för kallt och tidigt på våren för att sätta ut alla plantor. Men påskliljor och styvmorsvioler klarar sig utmärkt även om natten bjuder på några minus grader. Så det kan man fint starta med.

Jag gillar att botanisera i Second hand-affärer, och har varit på jakt efter ett fågelbad til balkongen. Nu hittade jag denna. Inte helt säker på vad det ska vara egentligen, men för mig blev det i alla fall ett fågelbad. Ett fint sådant.

Visst är den fin? Passar jo perfekt!

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.