Om mig och min blogg

Hej!

Vem jag är

Jag är ekolog, naturveileder, inspiratör, naturalist och skribent.

Jag är 30 år

Bor i Trondheim

Är född i Tyskland, flyttade med familjen till Norrland när jag var 11 år, och något som egentligen bara skulle vara en studietermin i utlandet ledde till att jag sedan januari 2013 bor i Trondheim.

Ord som beskriver mig: Idérik, driven, nyfiken, entreprenör, innovatör, naturälskare, eftertänksam, minimalist, kreativ

Jag älskar: naturen, livet, att dansa, vandringar, pyssel, skriva, mina kläder, äventyr, lära mig nya saker, läsa, möta nya härliga människor

 

Vad jag gör

Jag har många bollar i luften. Driver eget företag där jag jobbar med naturen och människor.  Jag startar egna projekt, ensam och i samarbete med andra. Jag skapar nya idéer, utvecklar och driver projekt framåt.

Sedan skriver jag också. Mycket.  Jag har en hel lista full med idéer till barnböcker. Äntligen har jag fått tummen ur och tagit tag i den drömmen och skriver på en bok som jag hoppas snart är klar till att sändas till ett förlag.

 

Om bloggen

I många kulturer symboliserar ett apelsinträd generositet och visdom. Det sägs också att det stimulerar fantasin och öppnar upp för nya intryck.

Det sammanfattar bloggen väldigt bra. Men jag kan ändå berätta lite mer om vad bloggen handlar om. Den handlar egentligen väldigt mycket om att våga följa sina drömmar, om att njuta av enkla ting, förlora sig i äventyr, vara kreativ och att leva med sinnet nära naturen.

The Orange Tree Diary berättar om att ta sig i kragen och göra det man har lust till. Att göra det man alltid har tänkt göra. Att låta sin kreativitet flöda och skapa nya saker. Att låta naturen inspirera vardagslivet.

 

 

 

 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.