Om mig och min blogg

Om mig och min blogg

Hej!

Vem jag är

Jag är ekolog, naturveileder, inspiratör, naturalist och skribent.

Jag är 30 år

Bor i Trondheim

Är född i Tyskland, flyttade med familjen till Norrland när jag var 11 år, och något som egentligen bara skulle vara en studietermin i utlandet ledde till att jag sedan januari 2013 bor i Trondheim.

Ord som beskriver mig: Idérik, driven, nyfiken, entreprenör, innovatör, naturälskare, eftertänksam, minimalist, kreativ

Jag älskar: naturen, livet, att dansa, vandringar, pyssel, skriva, mina kläder, äventyr, lära mig nya saker, läsa, möta nya härliga människor

 

Vad jag gör

Jag driver eget företag där jag jobbar med två av de sakerna jag älskar mest; naturen och vägledning. Jag tar med människor ut i naturen och ger dem möjlighet att knyta an till naturen på ett helt nytt sätt. Jag tar med mig naturen in i staden och bidrar till en hållbar utveckling. Jag startar egna prosjekt, ensam och i samarbete med andra. Jag skapar nya idéer, utvecklar och driver projekt framåt.

Sedan skriver jag också. Mycket. Mest för barn, men har också idéer för skönlitteratur. Jag har en hel lista full med idéer till barnböcker. Just nu skriver jag på en bok som jag hoppas snart är klar till att sändas till ett förlag.

 

Om bloggen

I många kulturer symboliserar ett apelsinträd generositet och visdom. Det sägs också att det stimulerar fantasin och öppnar upp för nya intryck.

Det sammanfattar bloggen väldigt bra. Men jag kan ändå berätta lite mer om vad bloggen handlar om. Den handlar egentligen väldigt mycket om att våga följa sina drömmar, om att njuta av enkla ting, förlora sig i äventyr, och att leva med sinnet nära naturen.

Ibland publicerar jag korta historier, dikter eller annan skriven kuriosa, ofta nedklottrat på ett café, i naturen eller väntandes på en buss.

Jag skriver om mina egna drömmar, projektidéer och om att bli barnboksförfattare. Om vägarna dit, upp- och nedgångar och inspirationskällor.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.