Notater fra naturen

Stillhet i skogen

Grener henger og rører ved bakken under. En følelse av stillhet sprer seg. 

Den type stillhet som bare kan oppleves i naturen. Ekornets kjappe bevegelser da den klatrer opp et tre. Hakkelyden av en hakkespett som høres som et ekko over landskapet. En entusiastisk markmus på jakt etter mat, på vårens første snøfrie dag.

En larve som kryper sakte oppover en stilk og de fortsatt ubrukte vingene til en ung sommerfugl. En lyd av tusen små føtter på vei til slottet sitt. Bladene får en dusj fra det første sommerregnet, og danner en elv av vanndråper som beveger seg nedover stilken.

Dette må uten tvil være den typen stillhet jeg foretrekker.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.