Inspirasjon - Kreativ arkiv

Hengende blomstervaser

Å dekorere balkongen med planter gir stor glede. Du tenker på hvordan pottene skal stå. Hvordan sette dem når det gjelder farge, plantens høyde og behov. Men så, når du er ferdig og tror du har gjort det bra, stirrer den ene tomme veggen på deg. Et sted som egentlig ikke fungerer for noen av amplene, og som er litt for skyggefullt. Hva gjør du da?

En slik vegg har jeg på balkongen. Og jeg har funnet en fin løsning som jeg tenkte jeg skal dele med dere. Selvfølgelig i samme miljøvennlige ånd som alt annet på balkongen. Stikkordene her er gjenbruk og naturlige materialer.

Jeg hadde noen pinner igjen fra når jeg laget den hengende urtehagen min. Jeg hang en pinne på veggen og tok fram noen gamle krydderglass og olivenglass som jeg hadde spart. Litt ståltråd rundt glassene og festet de under pinnen. Dette ble perfekt for å dekorere en kjedelig vegg. Samtidig kan du endre fargetonen etter humør gjennom sommeren, og ha i litt blåbærris på høsten.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.