Inspirasjon - Kreativ arkiv

Fra krydderglass til vaser

Jeg har tidligere skrevet om en måte å gjenbruke krydderglass som hengende blomstervaser. Og her er en annen flott måte jeg kan anbefale alle som liker planter.

Jeg har mange planter. Både inne og ute. Noen av dem kan man ta stiklinger av. Disse får ofte stå i vann til de har fått røtter, før de plantes i jord.

Dere som har gjort dette før vet sikkert at det kan ta litt plass. Alle disse glassene med vann og stiklinger. Sånn er det i hvert fall for meg. Men siden jeg ikke ønsker å slutte med det har jeg funnet en fin måte å vise frem stiklingene på, samtidig som jeg sparer litt plass.

Jeg har allerede fine ølflasker som jeg bruker, men nå har jeg tenkt litt annerledes. Og endelig kom alle krydderglassene som jeg har spart til bruk 🙂

Jeg brukte en enkel brukt fotoramme og fjernet glasset. Så festet jeg glassene til rammen med litt jutegarn og vips var den blitt en holder for tre små vaser.

Her trives stikkene mine godt, og de vokser så fint. Det er en fryd for øyet å se på 🙂

Lett som en plett! Gjenbruk er ikke veldig vanskelig, og kan få frem kreativiteten i deg. Det gjorde det i hvert fall hos meg 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.