høsten
Notater fra naturen

Ting jeg elsker med høsten

Den følelsen når du kommer tilbake til første skoledag etter sommeren. Første dag i et nytt skoleår. Og høsten ligger i luften.

Mange andre føler seg litt deprimerte ved tanken på høsten. Det er slutten av sommeren og dagene blir mørkere. For meg er det faktisk motsatt. Tror du meg ikke? Her er en liste som forteller deg hvorfor høsten er fantastisk:

  • Jeg elsker lukten av skarp luft om morgenen. Jeg elsker å se fargen endres på trærne og solskinnet gjennom de gylne bladene. Jeg elsker regnet som smatrer mot paraplyen. Jeg elsker mørket med alle dets lys.
  • Jeg elsker det øyeblikket med total fred når du sitter ved bålet og lytter til knitringen av tre og smaken av lett brente marshmallows. Jeg elsker å gå gjennom skogen, og føle at jeg er en av mange puslespillbrikker i denne verden.
  • Jeg elsker å få skitne hender når jeg høster grønnsaker, plukker blåbær og rips og ser en edderkopp krype i sikkerhet. Jeg elsker å vite at årstidene skifter, og naturen fortsetter som den alltid har gjort.
  • Jeg elsker kosen, duften av kanelboller og varm sjokolade med krem. Jeg elsker å se stormen passere og plukke epler som ligger igjen på bakken. Jeg elsker å vite at alt er mulig. Akkurat som jeg vet at frøet jeg planter i jorda nå vil spire i vårsola neste år.

Høsten er også perfekt for kreative hobbyprosjekter. Hva med å lage høstpynt?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.