Vinterbalkongen

Snøen kommer og går litt som den vil. En morgen ligger det et tykt snødekte over balkongrekkverket og mellom pottene. En annen morgen har snøen forsvunnet, og etterlater balkongen fuktig og grå. Heldigvis gir plantene på balkongen i det minste liiiite vinterfølelse.

Lyng er en av favorittene mine. Den holder seg fin hele vinteren, og gir en fin skogfølelse. For alle oss som ikke bor i umiddelbar nærhet til skogen. Sammen med en lysslynge blir det kjempefint og koselig. Nå får jeg julefølelse i hele kroppen hver gang jeg ser ut av kjøkkenvinduet.

Med en lantern här och där…

…och julkärve, också kallat nek, åt fåglarna…

… är vinterbalkongen komplett. Ibland, när jag känner för det, och det inte är allt för kallt, virrar jag in mig i en filt och njutar morgonkaffen ute. En luxus som inte kostar mycket.

Glad tredje advent!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.