DIY: Mini-drivhus

For ikke så lenge siden så jeg et bilde av et minidrivhus. Perfekt til små tomatplanter og urter, tenkte jeg. Det beste er at jeg får gjøre det jeg liker best. Gjenbruk ting til noe helt annet enn det de er ment for. Det er derfor absolutt ikke overraskende at drivhuset er laget av fotorammer.

Selvfølgelig kan størrelsen variere, men når du velger fotorammer, må sidene ha samme størrelse. Det vil si to av de samme for bredden, og to av de samme for lengden. Så er det bare å finne en fotoramme som passer som et tak.

Jeg hadde to ganger 20×25 cm og to ganger 21×30 cm. Og et tak som var ca. 20×30 cm.

Nedenfor har jeg allerede tatt ut glassplatene.

Så skal de males. Jeg malte i hvitt. Men tenk så kult hvis man maler i svart, gul, eller i regnbuefarger?

Sett sammen sidene for å se hvordan det skal se ut og om alt passer. Husk at du må sette inn glassplatene også.

Først prøvde jeg å spikre alt sammen. Men jeg kan fraråde det. Så hvis du har sett for deg det. Ikke gjør det. Det er SÅ mye lettere å lime med lim som tørker raskt og er egnet for tre. Jeg satte taket på. Så ingen lim til taket.

Resultatet blev veldig fint og jeg er fornøyd 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.