Tilbake på balkongen

Jeg ser at det er lenge siden jeg har skrevet her. Alle vet hva som har preget de siste månedene. Så jeg trenger knapt å si mer. Våren har vært litt treg, og det ga liten motivasjon til å gjøre noe ute på terrassen. Men nå er sommeren snart her, håper vi, og det er på tide å komme i gang.

De siste ukene har jeg sjekket Yr.no nesten hver dag for å se når det er trygt å kjøpe blomster. Og i går, endelig, dro jeg til et hagesenter og kjøpte de fleste plantene jeg ville ha. Imidlertid blir det nok en andre runde der neste uke.

Så her er det jeg fikk med meg i går:

Nelliker og margeritt lyser opp

Jeg hadde nesten glemt duften av nellik. Nydelig.

Jeg hadde en lang liste med planter jeg har lyst å ha på balkongen i år. Nå har jeg nellik (Dianthus chinensis), margeritt (Argyranthemum), Bacopa (Bacopa monnieri), daglilje (Hemerocallis), to forskjellige sorter hosta (funkiasläkten), astilbe (Astilbe glaberrima) og grønnmynte (Mentha spicata).

Det var en varm og solrik dag i dag, så nå skal alle disse herlighetene ned i jorden.

Last Modified on August 29, 2021
This entry was posted in Hage
Bookmark this article Tilbake på balkongen

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.