sti
Skrivelivet

Å velge en sti

«Å leve uten veier så ut til å være en måte å ikke gå seg vil»   – Naomi Shihab Nye

Å gå deg vill når du har for mange veier å velge mellom.

Å velge feil eller velge riktig sti.

Å velge i det hele tatt er sannsynligvis problemet.

Du kan ikke gå deg vill hvis du ikke har en bestemt sti å følge. Det finnes ikke noe rett eller galt. Ikke noe skal eller skal ikke. Som en kreativ person kan jeg bekrefte at det smarteste er å ikke følge stier hvis du ikke vil gå deg vill. Men du må ha troen på at du få det til likevel, ellers er det ingen vits å begynne engang.

Som en skriveglad optimist skaper jeg mine egne stier gjennom kratt og busker uten å vite det. Så går jeg meg vill, og legger stien bak meg. Mange ganger vet jeg ikke hvilken retning jeg skal eller bør ta, så da velger jeg bort stier.

Som et skrivende menneske er dette viktig, og noen ganger den eneste måten å utvikle min unike stemme og nye ideer på. For det er når jeg går utenom stiene at jeg finner de magiske ingrediensene til en fortelling.

Så jeg har eliminert stiene og går fritt over fjellet, med en fantastisk utsikt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.