Naturbilder i glasskrukke
Kreativ arkiv

Naturbilder i glasskrukker

Jeg liker fine naturbilder i gamle bøker med temaer insekter, fugler, og planter. Og har en del liggende hjemme hos meg. Jeg liker å kjøper slike på bruktbutikk eller loppemarked, fordi der er bra å ha til kreative prosjekt. De er nemlig ikke bare pene å se på, men man kan lage mye med bildene med fargerike dyre- og plantearter. Blant annet kan man vise de fram med glasskrukker og vaser som bilderammer.

Naturbilder i glasskrukker

Jeg klipper ut de bildene jeg liker og setter setter de inn i krukken eller vasen.

Naturbilder i glasskrukke

Jeg prøver meg fram med forskjellige glasskrukker og naturbilder, til jeg finner mine favoritter.

Naturbilder i glasskrukker
Naturbilder i glasskrukker

Disse er kjempefine å ha stående i hyllen eller på vinduskarmen.

Vil du ha mer inspirasjon til diy-prosjekter? Hva med å lage en blomsterkasse?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.