Høstpynt med hobbykartong
Kreativ arkiv

Høstpynt med hobbykartong

Det skjer gradvis. Noen gule løv her, noen røde der. Og nå er det nesten overalt. Trærne har begynt å skifte farge. Det er høst. Hva passer da bedre enn å lage litt høstpynt?

Jeg har flere ideer til kreative hobbyprosjekt med hobbykartong. Og nå har jeg kjøpt en god hobbykniv, og da visste jeg med en gang hva jeg hadde lyst å lage. Høstgirlander med blader laget av hobbykartong og silkepapir.

Jeg startet med å velge ut farger og tegnet opp mønster på bladene. Også mønsteret som skulle skjæres ut.

Lønnbladene fikk være slik de er. Men de andre bladene lagde jeg to av, fra hver farge. Jeg ville nemlig lime fast silkepapir mellom to blad.

Høstpynt Høstgirlander
Høstgirlander
Høstpynt med hobbykartong

Det har vært veldig gøy å lage bladene. Det er noe med den kreative bobla. Jeg kan sitte i flere timer og bare fokusere på et kreativt prosjekt. Det er som når man var barn og var helt oppslukt av en lek. Det er ikke så ofte at man får gjøre det lenger, så da er det gull verdt med egentid og en kreativ aktivitet som dette. Nå føler jeg meg klar for å lage enda mer høstpynt. Og det passer jo fint nå som det er mørkere om kveldene. Jeg håper at du som leser har fått litt inspirasjon og nye ideer til hobbyprosjekt, enten det er for deg selv eller sammen med barna.

Her finner du flere kreative ideer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.