Kreativ arkiv

Re-design av etui til nettbrett

Er du lei av etuiet til nettbrettet eller Ipaden din? Eller har det slitt? Da kan re-design være løsningen. Det var det jeg har gjort. Etuiet mitt var veldig slitt, så det var virkelig på tide. Jeg må innrømme at jeg har tenkt på om jeg bare skal kjøpe et nytt. Men jeg synes det er gøy å være kreativ, og finne en annen måte å få et fint etui på.

Jeg tenkte at det nok er enklest å bruke stoff. Så jeg gikk gjennom stoff-kassen min og fant jeansstoff til utsiden og et annet, tynnere stoff, til innsiden. Det er mye man kan gjøre med tekstiler fra slitne klær og reststoffer. Her kan du finne flere tips.

Utover stoff, trenger man også tekstillim.

Så her så etuiet ut. Som du ser synger den virkelig på siste vers.

Jeg målte opp og klippet til stoffet med ca. 1 cm marginal. Og limet fast stoffet på innsiden.

Så limte jeg fast det andre stoffet.

Jeg valgte å brodere litt på forsiden, og er veldig fornøyd med resultatet. Ikke bare slapp jeg å lete etter nytt deksel ved å re-designe etuiet. Jeg sparer miljøet og har et nettbrett-etui som er unik 🙂

Syntes du at re-design er gøy og ønsker mer inspirasjon? Ta en kikk i det kreative arkivet 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.