Kreativ arkiv

Titteboks: En vinterkveld

Titteboks: En vinterkveld

I helgen har jeg endelig fått tid til å skape denne lille verdenen, også kalt titteboks, som forestiller en vinterkveld i skogen.

Jeg har en lang liste med ideer til pyssel jeg har lyst å gjøre. Jeg leter alltid etter det norske ordet for pyssel, og det nærmeste jeg kommer er pusle. Men det kan også lett misforstås. Så her bruker jeg helt enkelt pyssel. Nå har jeg skrevet det tre ganger, så det får være nok 🙂

Som sagt, så har jeg en rekke ideer på ting jeg har lyst å lage. Dessverre er det ikke alltid tid til det. Noe jeg har tenkt å gjøre noe med dette året. Jeg har lyst å få mer tid til kreativ tid. Utenom skrivingen.

Titteboks: En vinterkveld

Materiale: Til det brukte jeg en tom forpakning fra glutenfri knekkebrød. Til trærne brukte jeg hobbykartong og tykke sider fra en katalog for maling. Jeg synes det er fint å gjenbruke så mye som mulig. Litt vadd (jeg tok litt fra en gammel pute).

Verktøy: Hobbykniv, skjærematte (man kan også bruke vanlig skjærefjøl) lim og saks

Så er det bare å sette seg, skru på litt kreativ musikk, og sette i gang med å skjære ut trær og dyr jeg hadde lyst å ha med i titteboksen

Titteboks

Jeg synes det er gøy å finne på noe kreativt med gjenbrukte materialer. Her er noe annet jeg lagde med gjenbruk i tankene.

Published by Marina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.