Boktips

Boktips fra oktober

Boktips fra oktober

Oktober har vært en uvanlig våt måned, og jeg er glad for at det nå vil være litt herligere høstvær. Jeg tenker at november nok vil bli bedre.

Her kommer et herlig boktips på en bok som jeg leste før sommeren. Men som jeg synes passer spesielt godt til høstens litt mørkere dager og med en kopp varm sjokolade.

Bok: By Ash, Oak and Thorn av Melissa Harrison

boktips

Denne boken er egentlig en barnebok, men den passer like greit for voksne. Siden den er på engelsk, og ikke kommet ut på norsk ennå, passer den mer for litt eldre barn som ikke har noe imot å lese på engelsk. Denne koselige boken handler om tre små, eldgamle vesener – Moss, Burnet og Cumulus, som våkner fra dvalen sin og gleder seg til nok et år i den fine hagen de bor i. Men når hjemmet deres plutselig blir ødelagt, legger de ut på et eventyr.

Jeg kan love at det blir et herlig eventyr å følge med på 🙂

Boken kan kjøpes hos flere bokhandlere. Jeg kjøpte min på Adlibris. Hvis du ønsker flere boktips med tema natur, miljø og dyr, så legger jeg ut mine tips i slutten av hver måned.

Published by Marina

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.